2014 Volum. II Mostra d’arts multidisciplinàriesDANSA3

Un cos il·luminat que dansa amb altres en un mateix espai genera l’harmonia d’un volum que, amb els seus moviments hipnòtics, amb l’ombra de la llum i al ritme d’una melodia, envolta cadascuna de les seues dimensions innates i ens convida a gaudir d’una dansa amb tot el seu volum, una dansa cúbica.

La conjunció d’una coreografia dinàmica i estructurada al llarg de cada centímetre per l’espai decidit dóna com a resultat el volum inesperat que la llum dels cossos genera en l’espectador, un passeig per l’exterior ple d’ombres i llums, un feix de llum que emociona i fascina fins que desapareix per a donar pas a la segona part.

Trobar el volum des del moviment corporal amb l’arquitectura de l’espai genera les tres dimensions. És just això el que hem treballat per a aquestes coreografies que, amb la simbiosi dels sis ballarins, han donat el fruit d’una dansa amb perspectiva, que es fa gran i voluptuosa.

Una cloenda multidisciplinària deixa la dansa en un sotil i deliciós final amb la metàfora d’un globus que només mitjançant l’aire genera volum en el seu estat, com un cos quan balla amb moviments plens d’aire que volen quan l’intèrpret el respira a cada pas, un apoteòsic conjunt de disciplines artístiques per a tancar una vetllada tan especial com el lloc triat per a aquesta.


INTÈRPRETS

ALBA BLANCO

MELISSA USINA

ISABEL MARSAL

JULIA IRANGO

RAFA PERETS

DAVID FLOR

 

Direcció i coreografia

PEPA CASES